top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 3 copy.png

espresso bar

Cherubino

Pozsonyi út 71, Budapest 1133

2017 októberében nyitottuk meg Cherubino Espresso Bar névre hallgató családi kávézónkat, ahol a modenai Caffé L'Antico szemeskávéból készítünk igazi olasz kávékat. Az általunk nagyon szeretett és mintának tekintett olasz kávézók hangulatát szeretnénk elhozni a Pozsonyi útra. Célunk, hogy kizárólag minőségi termékek felhasználásával, szakértelemmel, barátságos légkörrel és nagy-nagy szeretettel az olasz „Dolce Vita" életérzést hozzunk a mindennapokba, hogy a vendégeink néhány percre, vagy akár órára egy olasz kávézóban érezzék magukat itt, Budapesten.

Ezek vagyunk mi: Cherubino Espresso Bar. Egy kis Itália Újlipótváros szívében.
Cherubino kávézónk a „kerub" szóból kapta a nevét. A kerubok a hagyományok szerint angyalokra hasonlító, mennyei lények voltak, ők őrizték az Édenkert. Nálunk is hasonló a szerepkörük: a tökéles minőségét őrzik minden csésze kávénknál.

206480494_1227037487729656_3710819462342749538_n.jpg
Cerubbino programhoz 2.jpg

Kalandozás a koffeintartalmú italok világában Járdi Ildikóval baristával

Kalandozás a koffeintartalmú italok világában Járdi Ildikóval baristával

A kávé a víz után leggyakrabban fogyasztott ital a világon, mégis oly keveset tudunk erről a különleges alapanyagról. Meghívott baristánk egy bemutató keretében választ ad arra, hogy mi a különbség az „új hullámos” és a „tradicionális” kávék kínálata között és sokak számára miért olyan kedveltek az olasz kávéiskola által kialakított sztenderdek. A bemutató során hideg csepegtetett „cold brew” kávékóstolóval kedveskedünk vendégeinknek, aminek készítését be is mutatjuk. 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Cherubino
időpont: vasárnap 11-12h

Cherubino.jpg
coffeecup LOGOfinal copy.png

Budapest    október 9-10

bottom of page