top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 5 copy.png

Kávéház

Coffee42

Nándorfejérvári út 36-40. 1116

42 Coffee Roastery egy kávépörkölő-ízkísérletező-baristaképző játszótér felnőtteknek La Marzocco-mintás csocsóasztallal és embernagyságú unikornisokkal. Alapjaiban kellett újraértékelnünk mindazt, amit a kávéról eddig gondoltunk!
A 42 „Színes, szagos és teljesen őrült hely. Egyszerre profi, a minőség, a felszerelés, a szakma iránti alázat, ami kijár a farmerektől kezdve a baristákig mindenkinek, de kellőképpen szürreális és fesztelen is, itt tényleg helye van a Buzás Alíz megálmodta fura űrlényeknek, etikus kereskedelmi elveknek és high end felszereléseknek.
A pár hónapja még üres ipari hangárépület közepén most egy hatalmas tömör pult terpeszkedik: itt dől el minden kávé sorsa: itt zajlik a cupping, a kóstolás, a frissen, nyersen érkezett kávébabok mintapörkölése (az előbb még épp falszárítóként funkcionáló masinával) majd lefőzése, és annak kiválasztása, hogy miből rendeljenek. De ebben van elrejtve egy csodás, önmagát hifitoronynak álcázó Modbar, csak a csapoló fejek látszanak ki, míg a szomszédos pulton egy La Marzocco figyel, itt tanulnak a jövő baristái is. A pult mögötti “nappali” a Churchillnek becézett kanapéval, csocsóval azt a célt szolgálja, hogy aki ide belép, akár partner vagy meghívott vendég, otthonosan érezze magát, miközben megismerkedik a kávékkal és a pörkölés menetével, az üzleti partnerekkel pedig a szerdai champagne-reggeliken némi Taittingerrel kísérve a jövő nagy tervei körvonalazódnak.

Kávéházak Éjszakája.jpg
Coffe42 program .jpg

Cupping program 18.00-23.00 óra között várunk benneteket szeretettel őrült kávépörkölő helyszínünkre, ahol beavatunk benneteket a kávépörkölés világába, számos titkot elárulunk és még kávékat is kóstolhattok. Nezvál Máté csúcsbarista és kollégái várnak benneteket sok szeretettel! 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Coffee42
időpont: szombat 14-18

2Q9A6671.jpg
coffeecup LOGOfinal copy.png

Budapest    október 9

bottom of page