top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 3 copy.png

Kávéház

Cosy

1067, Szondi utca 11

Kezdd a napodat a Cosy Café-ban, egy finom reggelivel & ráérős brunch-al, barátságos környezetben. Egy lelkes családi vállalkozás gyümölcseként nyitotta meg kapuit a budapesti éttermek & rendezvényhelyszínek palettájának legújabb színfoltja, ahol minden apró részlet a kiváló minőséget, otthonosságot és figyelmességet tükrözi, és ahol mindig friss, egészséges és kézműves ételek és italok kerülnek az asztalokra. A kínálatunkban mindenki megtalálja a számára megfelelőt, legyen az egy pompás egg benedict, különleges delicates szendvics, de ha valami tartalmasabbra vágysz kóstold meg fantasztikus házi lepényeink vagy hamburgereink egyikét. Várunk szeretettel Benneteket a hét mindennapján extra menő teraszunkon és hangulatos belső tereinken egyaránt! Ha kevés az időtök, házhoz is tudtok rendelni tőlünk!

cosy3.jpg
Képernyőfotó 2021-09-23 - 16.27.05.png

Program típus:irodalmi
Helyszín:Cosy Café
időpont: vasárnap 17h

Hajdú Balázs: Meztelen masszázs Ottóval – beszélgetőtárs: Király Levente

"Oly sokan viselkednek Kína módra, míg Balu maga a Hunniába szakadt Tibet. Nem akarja; az. Buddhista párpercesek korunk egyik legeredetibb gondolkodójától." 

Bödőcs Tibor 

 

"1982-ben születtem Szentesen. Ezt a részt a "nagyok" is így kezdik. Később mindenféle dolgokat csináltam, sokfelé, majd végül otthon kellett maradnom, így megírtam ezt a könyvet. Jó szórakozást, és egy kis komolyságot!" 

Hajdú Balázs

Gerloczy-15-HR.jpg
coffeecup LOGOfinal copy.png

Budapest    október 9-10

bottom of page