top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 10 copy.png

presszó

Ibolya

1053, Ferenciek tere 5.

Retro hangulat, Belvárosi nyüzsgés. Csapolt meggysör, koktélok, fröccsök, és a bambi lelőhelye! Az Ibolya espresso a XX. század egyik meghatározó kávézója Budapesten. A Ferenciek terén található espresso söröző, központi találkozó hely a belvárosban.

 

Őrzi retro kávézó-söröző jellegét, a bútorzat a 70-es 80-as éveket idézi, de áruféleségeink között is talál retro innivalókat. Forgalmazzuk, a márka, traubiszóda és a legendás, vendéglátóhelyen csak nálunk kapható BAMBI üdítőitalt is 

Természetesen technikailag haladunk a korral, és minden megtalálható, ami fontos egy kis kikapcsolódáshoz. Sörözőnkben élőben adjuk a fontosabb sporteseményeket, van wifi kapcsolat, és különböző utalványokkal is lehet fizetni.

 

Belvárosi sörözőnk ideális családi, baráti összejövetelek megtartására szeparáltan 30, vagy akár 70 főt is le tudunk ültetni. Nagyobb létszám esetén teljes zártkörűséget is tudunk biztosítani.

Természetesen kellemes teraszunkon is várjuk majd  kedves vendégeinket a felújított Ferenciek terén

Ibolya2.jpg
43 beszélgetés .png

43 BESZÉLGETÉS kötetbemutató és +1 Beszélgetés Gerendás Péterrel! 

Demjén Ferenctől Vitray Tamásig

Sz. Koncz István

"Az utolsók között mentem el, és az elsők között jöttem haza - hirdette magáról Zwack Péter. Kíváncsi voltam a történetre, az emberre. De kíváncsi voltam Pick Tamásra is, akinek nem sikerült megmentenie a család számára a szalámigyártást.

Program típus:irodalmi
Helyszín:Ibolya Presszó
időpont: vasárnap 19h

bottom of page