top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 7 copy.png

Kávéház

Kávétársaság

Nádor u. 14, 1051

A kávézás a világ szinte minden részében az emberek mindennapjainak szerves részévé vált. Magyarországon a kávé sokadik reneszánszát éli. A minőségre egyre nagyobb hangsúly helyeződik és nyugodtan kijelenthető, hogy a jó kávé ma már nem luxus.

A kávéfogyasztás területén nagy változások következtek be az elmúlt években. A klasszikus sötét pörkölésű olasz eszpresszó keverékekről a kávé szerelmesei kezdenek átszokni az arabica kávékra. Ahogy a borok és csokoládék, úgy a kávék esetében is a termőhely szerint válogatások jöttek divatba. Ezen kávék nagyarányú elterjedése új minőséget hozott a kávézásba, mind a választékot, mind pedig a pörkölési eljárást illetően

A Kávétársaság azzal a céllal jött létre, hogy megváltoztassa, vagy legalább is kedvezően befolyásolja a hazai kávékultúrát. Kínálatunkat nagy gonddal állítottuk össze és biztosak vagyunk benne, hogy a kávé szerelmesei sok új, Magyarországon eddig nem ismert ízzel ismerkedhetnek meg szemes, őrölt, kapszulás vagy akár pod-os kávé formájában. Egyedi kínálatunkat teakülönlegességeink teszik igazán teljessé.

Látogasson el igényesen kialakított, Magyarországon egyedülálló szaküzletünkbe, tekintse meg kínálatunkat, vagy ha kedve tarja, kóstolja meg helyben különleges kávéink egyikét. Amennyiben nincs rá lehetősége, hogy betérjen hozzánk, weboldalunkon is válogathat kínálatunkból.

Cégünk egyedi kínálata üdítő változatosságot hozhat irodájának, vendéglátó egységének mindennapjaiba. Kérjen egyedi ajánlatot a weboldalunkon található űrlap kitöltésével, vagy az info@kavetarsasag.hu e-mail címen.

kvtársasag.png
Kavetarsaság kostoló.png

A Kávétársaság kávéiból és teáiból készít válogatást! Gyere el és kóstolj bele! 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Kávétársaság
időpont: szombat 16h-tól

bottom of page