top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 4 copy.png

kultCAFÉ
 kávézó és kulturális tér 

Premier

   a Kálvin térnél (Baross utca 1)

Klimatizált, 16 asztalos vendégtér, nagy terasz,  Art mozi és 140 fős rendezvényterem.

Megváltozott munkaképességű és fogyatékkal élő munkatársak integrált csapata működteti az intézményt. A Premier KultCafe teljes területe akadálymentesített.

Kulturális programjaink között könyvbemutatók, jazz koncertek, színházi előadások, premier vetítések, art filmek, kiállítások, talkshow egyaránt megtalálhatók.

Programjaink látogatásával, a kávézóban elfogyasztott kávéval, süteménnyel nemcsak egy kellemes élményben lesz része, hanem a fogyatékossággal élők munkahelyeit is támogatja.

premier-kultcafe-8411.inbox480x317.jpg
Képernyőfotó 2021-09-29 - 12.26.19.png

Egy Fess Pesti Este - Kamarás Iván és barátai zenés produkció

A dalok a múltba repítenek ugyan, de az EGY FESS BAND zenészei leporolják azokat, gypsy-swing lüktetést adva nekik, igazi zenei csemegét kínálva rántják le a sok évtizedes pókhálót. Nevetés, könny, sóhaj és egyebek…

 

Semmiképpen nem hagyományos, „poros” színészanyag, félig elszavalt dalokkal, jelenetekkel. Természetesen, a kor dalai adják a produkció gerincét, de ahogy a dalok is frissebb, izgalmasabb köntöst kapnak, a műsor szerkezete is eltér a „szokásos” színész estektől. A színpadon nem Kamarás Iván színész, hanem Iván, aki pátoszoktól mentes saját véleményét, humorát is megmutatja.

 

Azt az arcát, amit csak kollegái, barátai és családja ismernek. Iván nem fél tabukat döntögetni, a kor nagyjairól diszkrét, szakmában szájról szájra járó, személyes történeteket megosztani. A néző tulajdonképpen bepillanthat a múlt izgalmas kulisszái mögé, Iván őszinte véleményével és közvetlen humorával. Igen, lesz itt minden: színház, koncert, könny, sóhaj és egyebek… És persze fantasztikus dalok és felhőtlen szórakozás, EGY FESS PESTI ESTE, ahol ahol egész család szórakozik.

Program típus:zenei
Helyszín:Premier Kultcafé
időpont: vasárnap 19h

1956_.jpg

Program típus:irodalmi
Helyszín:Premier Kultcafé
időpont: vasárnap 18h

Forradalomról és más effélé emberi lomról

A Világtörténelmi kaleidoszkóp magyar szemmel című kötet szerzőjével, a Rubicon Intézet főigazgatójával, Hahner Péterrel az Intézet munkatársa, Tarján Tamás beszélget.

Dr. Hahner Péter, a PTE BTK Újkortörténeti Tanszék tanszékvezető egyetemi docense 

MrSaleCafe3.JPG
coffeecup LOGOfinal copy.png

Budapest    október 9-10

bottom of page