shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
coffebeans 2.png
cup 11 copy.png

pékség

Mákmoiselle

Megyeház tér 2

Gabriella és fia, Gergely nagy fába vágták a péklapátjukat: egy csak kovásszal dolgozó pékséget akartak nyitni Veszprémben, és jelentjük, a járvány ellenére ez 2020 tavaszára sikerült. Ízléses enteriőr, látvány-pékműhely, parádés kenyerek, slágerré vált kakaós csiga és igényes tarte-ok kaphatók itt. Van kávé is, no meg az Élő Bolygó tejtermékei. Gabrielláék a ONEELEVEN kávéra esküsznek! 

 

Tipp: Nagyon korán ne menjetek, a Makmoiselle családbarát pékségnek tartja magát, magyarán nem dolgoztatja a pékeket éjjel. Így a kenyerek és sütik is a reggel derekára készülnek el. 

makomoiselle.jpg
Sofi and Peti zazzy duó.jpg

Sofi and Peti Jazzy Duó 

A duó tagjaink első látásra szerelem volt az első közös fellépés, azóta Sofi és Péter egy duót alkot. Egy hullámhosszon, intim felállásban dolgoznak fel jazz és pop nótákat énekhangra, szaxofonnal, és zongorakísérettel. 

Program típus:zenei
Helyszín: Mákmoiselle
időpont: szombat 18h

IMG_3818.heic

Legyél te is költő!

Írd vagy csapatostul írjátok meg animátorunktól kapott szavakból saját verseteket, vagy indulótokat! A legkreatívabb költeményeket értékes nyereményekkel díjazzuk! Eredményhirdetés és ajándék minden órában! És akik játékba visznek benneteket: Csacska és Culture43 csapata! 

Program típus:gyerek
Helyszín:Mákmoiselle
időpont: szombat 12-14

IMG_3818.heic

Legyél te is költő!

Írd vagy csapatostul írjátok meg animátorunktól kapott szavakból saját verseteket, vagy indulótokat! A legkreatívabb költeményeket értékes nyereményekkel díjazzuk! Eredményhirdetés és ajándék minden órában! 

Program típus:gyerek
Helyszín:Mákmoiselle
időpont: vasárnap 12-14

makmoiselle.jpg
coffeecup LOGOfinal copy.png

Veszprém    szeptember 25-26