shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
coffebeans 2.png
cup 14 copy.png

Kávéház

Papírkutya

Szabadság tér 9

Kultúrbisztrónak is nevezhetjük, romkocsmának is, ahogy van itt étel-ital, akusztikus koncert, pop-up kiállítás és egy olasz kisváros hangulatos sikátorához hasonlító hátsó udvar. Na, meg a Pék-házaspár túláradó kreativitása és szeretete, ami már most Európa leendő kulturális fővárosának egyik fő programhelyszínévé teszi a Papírkutyát.

Papirkutya .jpg
Képernyőfotó 2021-09-25 - 16.57.20.png

KEMON  XQ-CEE

Kemon Wesley Thomas, vagyis MC Kemon. Van talán, aki még az MTK focistájaként is emlékszik rá, de még többen ismerik zenészként az Irie Maffiából vagy a Random Tripből. MC Kemon közel 15 évnyi munka után most szólóban, saját zenekara, a Kemonication Band frontembereként is bemutatkozott a közönségnek. 

 

Q-Cee élete az underground: a Hip-Hop, a Break, a Freestyle, a Beatbox és a Scratch.

1995 óta zenél aktívan, a hazai underground színtér mára megkerülhetetlen alakja. Számos nemzetközi és magyar zenei fesztiválon és versenyen vett részt DJ-ként. A Random Trip egyik oszlopos tagja, Beatbox, Scratch és after felelőse. Ha nem a Random Trippel turnézik, akkor a Tilos Rádió 'Street Skillz' című műsorát vezeti, a különböző party meghívásoknak eleget téve járja az országot, például SAIID-dal, vagy a Karcosok Klubja workshopján oktatja a Scratch műfaj csínját-bínját.

Program típus:zenei
Helyszín:Papírkutya
időpont: 20.00

Papirkutya2.jpg
coffeecup LOGOfinal copy.png

Veszprém    szeptember 25-26