top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 10 copy.png

kávéház

Asztalka

1013 Budapest, Döbrentei utca 15

A Tabáni Plébánia mellett megbúvó Asztalka nem egy hagyományos cukrászda, hanem egy olyan közösségi tér, ahol naponta változik a rendhagyó sütemény-kínálat. Az Asztalka nem más, mint egy nyitott nappali, telis-tele antik bútorokkal, festményekkel és porcelánokkal. Egy olyan világ a város szívében, amit azért hoztunk létre, hogy legyen egy második otthonunk, ahol bárki találkozhat azzal, amivel épp foglalkozunk. Egy nyitott tér, ami tükrözi mindazt, ami mi vagyunk. Egy hely, ami épp úgy alakul, ahogy a hétköznapjaink telnek. Egy hely, ahol egyszer süteményt, kávét, házi szörpöket és forró italokat szolgálunk fel gyönyörű kerámiákban, és máskor különleges alkalmak helyszínévé változhat. Szeretnénk, ha ez a hely valóban nyitott lehetne és minél többünket szolgálna abban, hogy együtt legyünk és jól érezzük magunkat. Nagyon reméljük, hogy te is otthonra találhatsz benne! Az ASZTALKA a Kávéházak Éjszakáján ünnepli 5. születésnapját! Ez alkalomból új, születésnapi tortával készül a vendégeknek.

Asztalka2.png
Balázsi Panna .jpeg

Program típus:gyerek
Helyszín:Asztalka
időpont: szombat 15h

6 év Szandra - a 'Szandra és a 3.b.' és a 'Szandra és a Csajok' sorozatról mesél Balázsy Panna

2015-ben megismertük a vicces és imádnivaló Szandrát,

akinek kalandjait harmadikos kora óta

 követik nyomon a lelkes olvasók. A sikeres sorozat most úgy

tűnik, véget ér, hiszen Szandra elballag az általános

iskolából.

A beszélgetésen felidézzük Szandra életének főbb állomásait

és megismerjük az október végén megjelenő utolsó kötetet,

melynek címe: Csá!

Tesó lettél.png

Program típus:gyerek
Helyszín:Asztalka
időpont: szombat 16h

Tesóságok: A Tesó lettem -avagy miért és mire jó egy kistesó? És az újonnan megjelenő Tesókönyv kapcsán  Könyvbemutató program a Csapody Kingával, a Manó Könyvek Kiadó vezetőjével. 

Tesó lettél, és ez nagyon jó dolog! Ezentúl mindig lesz kivel játszanod, és megtaníthatod a kistesódat mindenre, amit te már tudsz. Közben megfigyelheted, hogyan növekszik egy kisbaba, és segíthetsz anyának és apának, mert nélküled úgysem győznék a sok tennivalót. A könyv a testvérré válás örömeiről szól, a nagytestvér fontosságát hangsúlyozva. A közös olvasás és Pásztohy Panka gyönyörű illusztrációinak nézegetése közben könnyebben indul el dialógus szülő és gyermeke között arról, hogy miért is jó tesónak lenni.. A Tesókönyvről: Ahogy az életben, úgy a könyvekben is vannak édestestvérek - egy vagy sok -, féltesók,  örökbefogadott tesók, na meg féltékenyek és veszekedősek, szelídek és bátorítók, akik jól kijönnek egymással míg mások folyton veszekednek. Csapody Kinga, a Tesó lettem! szerzője mesél saját könyvéről, és az újonnan megjelent Tesókönyv antológiából is. A kötet szerzői:  Balázs Imre József, Dragomán György, Egressy Zoltán, Erdős Virág, Grecsó Krisztián, Háy János, Kádár Annamária, Kiss Judit Ágnes, Kiss Ottó, Lackfi János, Mechler Anna, Szabó T. Anna, Tamás Zsuzsa, Tóth Krisztina.

Képernyőfotó 2021-08-13 - 19.59.04.png

Díszítsd fel saját sütiket és vidd haza vagy edd meg helyben! 

Készítsünk díszes kekszeket együtt!

Már az előre kisütött kekszeket fogjuk Veletek feldíszíteni színes mázakkal, cukorgyöngyökkel.

Kérjük, előzetesen regisztráljatok mielőbb, mert gyorsan betelik a programunk! Regisztráció: asztalkamarketing@gmail.com

Program típus:gyerek
Helyszín:Asztalka
időpont: szombat 17h

Piszkepapa meséi.png

Piszke papa meséi - könyvbemutató - A kötetről  Egressy Zoltán, szerző mesél 

Egressy Zoltán gyerekkönyve az állatmesék hagyományait - Ezópust, La Fontaine-t - követi bölcsen. Tíz állat, tíz kedves, okosan tanító, elgondolkodtató történet és megannyi meséléssel töltött közös perc.

Program típus:gyerek
Helyszín:Asztalka
időpont: szombat 17:30

Képernyőfotó 2021-09-19 - 17.10.59.png

Program típus:zenei
Helyszín:Asztalka
időpont: szombat 18h

Első kerületi történetek - Budapesti Őszi Fesztivál

Ladányi .png

Program típus:zenei
Helyszín:Asztalka
időpont: szombat 20h

Ladányi Gábor Duó Koncert 

Ladányi Gábor 1993-ban született, zenész családban.

Klasszikus tanulmányait a debreceni Kodály Zoltán Zeneművészeti Szakközépiskolában végezte, ahol 2012-ben érettségizett. 

2012-2015 között a Kőbányai Zenei Stúdió növendéke, ahol id. Tornóczky Ferenc, Fekete-Kovács Kornél, Babos Gyula voltak tanárai. 2015-ben felvételt nyert a brüsszeli Koninklijk Conservatorium-ba, ahol 2019-ben végzett. 2019 óta a Roby Lakatos Ensemble tagja, mellyel a világ minden pontján fellépnek.

Asztalka .png
coffeecup LOGOfinal copy.png

Budapest    október 9-10

bottom of page