top of page
shutterstock_667171729B_edited.jpg
coffee beans 4.png
coffeebeans.png
coffebeans 2.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram
coffebeans 2.png
cup 10 copy.png

& pull

Tamp

Czuczor utca 3.

A Tamp & Pull Espresso és Brew Bar a négyszeres magyar barista bajnok Molnár Attila nevéhez fűződik. Attila az első és eddig egyetlen magyar barista, aki a WBC-én (World Barista Championship) barista kategóriában döntős helyezést ért el, és ezzel bekerült a nemzetközi szakmai életbe. 

A Tamp & Pull kávézókban a ONE ELEVEN CONCEPT ROASTERS-től érkeznek a specialty kávék. Molnár Attila sok év tapasztalat és mérföld árán vált az egyik legjobb kávészakértővé. A kávéfarmokra tett látogatásai során megismerte a legjobb tételeket, famreket és farmokat. Ezért lehetőségünk nyílik nekünk is havonta váltakozó farm és fajta szelektál kávékkal dolgozni. 

A Tamp & Pullok hangulata baristáink habitusát tükrözi. A szakértelem mellett abszolút megfér a laza és baráti hangulat. Vendégeink szerint nálunk minden alkalom egy kávés idegenvezetés, hiszen baristáink szívesen, sőt szenvedéllyel vezetik be világunkba a tudásra éhezőket.

Tamp and pull 4.png
Tamp and Pull5.png

Vezetett Kávékóstoló

Vezetett kávé kóstolót tarunk a OneEleven pörkölő különleges tételeiből. Lehetőség nyílik, hogy betekíntést és még több információt nyerjenek vendégeink a specialty kávévilág rejtelmeire. 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Tamp & Pull
időpont: szombat 14h

Tamp and pull 6.png
coffeecup LOGOfinal copy.png

Budapest    október 9-10

bottom of page