top of page
shutterstock_1975994909_edited_edited.png
coffeecup LOGOfinal copy.png
house icon.png
  • Facebook
  • Instagram

Kóstoló

programok

Minden helynek megvan a lelke, amitől hűségesen visszajáró vendéggé válsz. Lehet ez a tulajdonos, vagy a kávés kisasszony mosolya, kedvessége, aki már névről ismerve kérdezi meg tőled.. A szokásosat? Lehet ez a bútorok stílusa, melyben egyszerűen otthonosan érzed magad, az interieur provence-i össze-visszaságában vagy éppen londoni újhullámos rendezettségében. A sütemények és a kávé illata mind-mind meleg, kellemes, szeretetteljes hangulatot áraszthatnak, amely a munkahely és az otthon után a “harmadik hellyé” tud válni az életünkben. A “törzshely” elengedhetetlen tartozéka, hogy amit fogyasztunk benne, az finom legyen! 

 

Kóstoló programjainkkal megmutatjuk, hogy milyen kincseket rejtenek az ízek és formák, milyen titkos recept, “fűszer” az, amitől az a kávé vagy finomság más, mint máshol! Gyere és kódolj bele a helyi ízekbe! 

222098902_350674069839652_7980087623036590298_n.jpg

Program Neve

Helyszín: XY kávéház
időpont: 15h - 23h

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu posuere urna. Morbi luctus condimentum vulputate. Maecenas mauris nisi, sollicitudin rhoncus fermentum at, ultrices non urna.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu posuere urna. Morbi luctus condimentum vulputate. Morbi luctus condimentum vulputate. Maecenas mauris nisi, sollicitudin rhoncus. Quisque eu posuere urna.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu posuere urna. Morbi luctus condimentum vulputate. Maecenas mauris nisi, sollicitudin rhoncus fermentum at, ultrices non urna.Lorem ipsum dolo

  • Lorem ipsum dolor sit amet,

  • consectetur adipiscing elit.

  • Quisque eu posuere urna.

  • ollicitudin rhoncus fermentum at,

  • Morbi luctus condimentum vulputate.

Cafe Frei melistomi.jpg

 Csúcskávék kóstolója Etiópiától Hondurasig 

Idei újhullámos kávéink és útjuk a cserjétől a csészéig Melis Tamás pörkölőmesterrel és Ludman Péter ízmesterrel    

Helyszín: Cafe Frei V17 – 1134 Budapest, Váci út 17.

Időpont: 19:00-20:30 között

Regisztráció: előzetes regisztráció a helyszínen, szeptember szeptember 25-től

 

A Cafe Frei újhullámos kávékülönlegességei kivétel nélkül csúcsminőségű zöldkávék, amelyek a világ legizgalmasabb ültetvényeiről érkeznek a pörkölőüzemünkbe. Guatemala, Etiópia, Honduras és Peru farmjairól érkeztek az idei újhullámos kávék, melyeket csak A Kávéházak Éjszakája vendégeinek pörkölünk le filteres verzióban, hogy az ízjegyek még inkább kibontakozzanak a csészében. Elmeséljük, milyen sok ember munkája van abban, hogy a magashegyi ültetvényekről eljusson a termés a feldolgozóállomásokig, onnan a kikötőbe, majd hosszú utazáson át világszerte a pörkölőkbe és végül a kávézók pultjaira. Várunk minden kávérajongót erre a zártkörű, limitált létszámú programra, melyen ingyenes a részvétel, de a korlátozott férőhely miatt előzetes helyszíni regisztráció szükséges.   Helyszín: Cafe Frei V17 – 1134 Budapest, Váci út 17.

Időpont: 19:00-20:30 között

Regisztráció: előzetes regisztráció a helyszínen, szeptember szeptember 25-től

Program típus:kóstoló
Helyszín:Cafe Frei Váci u.
időpont: szombat 19-20:30

Tamp and Pull5.png

Vezetett Kávékóstoló

Vezetett kávé kóstolót tarunk a OneEleven pörkölő különleges tételeiből. Lehetőség nyílik, hogy betekíntést és még több információt nyerjenek vendégeink a specialty kávévilág rejtelmeire. 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Tamp & Pull
időpont: szombat 14h

shutterstock_1975994909.jpg
coffeecup LOGOfinal copy.png

Budapest    október 9-10

Emily Eclair kóstoló.png

Luxusdesszert kóstoló Cruffin Ekler bemutató

Cruffin és Eclair kóstoló Tea szeánsz. Kóstoljátok meg Emily Eclair különlegességeit! A kóstoló regisztrációhoz kötött a korlátozott férőhely miatt.

Program típus:kóstoló
Helyszín:Emily Éclair
időpont: vasárnap 16h

Kavetarsaság kostoló.png

A Kávétársaság kávéiból és teáiból készít válogatást! Gyere el és kóstolj bele! 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Kávétársaság
időpont: szombat 16h-tól

Cerubbino programhoz 2.jpg

Kalandozás a koffeintartalmú italok világában Járdi Ildikóval baristával

Kalandozás a koffeintartalmú italok világában Járdi Ildikóval baristával

A kávé a víz után leggyakrabban fogyasztott ital a világon, mégis oly keveset tudunk erről a különleges alapanyagról. Meghívott baristánk egy bemutató keretében választ ad arra, hogy mi a különbség az „új hullámos” és a „tradicionális” kávék kínálata között és sokak számára miért olyan kedveltek az olasz kávéiskola által kialakított sztenderdek. A bemutató során hideg csepegtetett „cold brew” kávékóstolóval kedveskedünk vendégeinknek, aminek készítését be is mutatjuk. 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Cherubino
időpont: vasárnap 11-12h

Kaffeine3.png

Vezetett kávékóstoló

Vezetett kávé kóstolót tarunk a OneEleven pörkölő különleges tételeiből. Lehetőség nyílik, hogy betekíntést és még több információt nyerjenek vendégeink a specialty kávévilág rejtelmeire. 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Kaffeine
időpont: szombat 15h

Coffe42 program .jpg

Cupping program 18.00-23.00 óra között várunk benneteket szeretettel őrült kávépörkölő helyszínünkre, ahol beavatunk benneteket a kávépörkölés világába, számos titkot elárulunk és még kávékat is kóstolhattok. Nezvál Máté csúcsbarista és kollégái várnak benneteket sok szeretettel! 

Program típus:kóstoló
Helyszín:Coffee42
időpont: szombat 14-18

bottom of page